Goedkope tuinafsluitingen

Ook met een goedkope tuinafsluiting kan je de woning netjes en kwalitatief afsluiten. Het is zonde om veel geld te hangen aan een omheining als je toch van plan bent er struiken of planten voor te zetten. Ook wanneer je een grote tuin hebt kunnen goedkope afsluitingen heel wat geld uitsparen. In dit artikel vind je een overzicht van de goedkoopste omheiningen.

 

Overzicht omheiningen van goedkoop naar duur

Hieronder vind je een overzicht van goedkope tuinafsluitingen gerangschikt van laag naar hoog. Afhankelijk van je persoonlijke smaak, onderhoudsvriendelijkheid en transparantie vind je hier vast iets wat bij jouw woning past.

 

Goedkope draadafsluiting

Draadafsluitingen
Het zal je vast niet verwonderen dat een draadafsluiting de goedkoopste omheining is voor je woning. Het is een luchtig materiaal dat relatief eenvoudig geplaatst kan worden zonder nood te hebben aan zware funderingen. Bovendien vergen draadafsluitingen geen enkel onderhoud en gaan ze vele jaren mee. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan je de draadomheining ook ondoorzichtig maken met matten uit riet of kunststof. Ook naar kwaliteit en stevigheid toe zijn verschillende opties mogelijk.

Ontdek hier alle prijzen van de soorten draadafsluitingen.

 

goedkope houten tuinschermen

Houten schermen – Zelfgemaakte omheining uit hout
Heb je graag een natuurlijke en warme uitstraling dan zijn houten schermen vast iets voor jou. Ze zijn relatief goedkoop en heel makkelijk zelf te plaatsen. Ook op een vaste ondergrond zoals beton is deze afsluiting een snelle en goedkope keuze. Het grootste nadeel van houten schermen is dat je ze om de twee jaar moet behandelen zodat ze niet gaan rotten. Als alternatief kan je ook je eigen afsluiting in elkaar steken met houten palen en planken. Net iets goedkoper dan panelen en je kan werken zonder naden en beperkingen qua formaat.

Bekijk hier alle mogelijke houten omheiningen.

 

Goedkope betonnen afsluiting

Betonnen omheining
Met betonplaten kan je makkelijk een heel robuuste constructie maken die vele jaren zal meegaan. Je kan ze laten begroeien met klimop of jaarlijks afspuiten met de hogedrukreiniger om alles mosvrij te houden. Het grote nadeel van deze afsluiting is het zware gewicht. Je zal een stevige fundering moeten voorzien wat niet alleen een impact heeft op het budget maar ook op het aantal werkuren. Of deze afsluiting goedkoop is zal dus afhangen of je al dan niet een handige Harry bent.

Ontdek hier de prijzen van betonafsluitingen.

 

 

Vergelijk je prijzen en bespaar nog meer!

Er zit niet alleen veel prijsverschil tussen de materialen maar ook tussen winkels. Ga daarom steeds langs bij verschillende verkooppunten om een offerte aan te vragen zodat je perfect weet waar je een goedkope afsluiting vindt. Let wel op dat je steeds prijzen krijgt voor exact dezelfde materialen. Minderwaardige producten kan je moeilijk vergelijken met kwalitatieve materialen die veel steviger zijn en langer zullen meegaan. Mocht je geen tijd hebben om zelf na te kijken waar je goedkope afsluitingen kan kopen dan kan je hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij verschillende plaatsers uit jouw regio. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en ben je zeker van de beste materialen aan de beste prijzen.

 

Offertes voor afsluitingen ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw afsluiting en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers