Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Betafence afsluitingen

Betafence is één van de meest gekende fabrikanten van afsluitingen en omheiningen. Naast sierhekwerk en tuinafsluitingen maken ze ook beveiligingsafsluitingen voor grote bedrijven zoals Eurostar en de nationale luchthaven. In dit artikel bespreken we enkele van de meest gebruikte Betafence producten als tuinomheining.

 

Betafence omheiningen en hun prijzen

 

gaasdraad betafence

Betafence draadafsluiting

Eén van de gekendste producten van Betafence is ongetwijfeld gaas op rollen. Deze draadafsluitingen is terug te vinden in meer dan 75% van alle Vlaamse tuinen. Geen onverwachtse resultaten als je weet dat het één van de goedkoopste manieren is om de tuin af te sluiten. Ze vergen geen onderhoud, zijn licht in gewicht, makkelijk te plaatsen, recycleerbaar en kunnen perfect geïntegreerd worden in elke omgeving.

Prijs indicatief: Vanaf 10 euro per lopende meter, voor een hoogte van 1,00m.

Lees hier alles over gaas op rollen en hun mogelijkheden.

 

bekafor panelen betafence Bekafor panelen met Bekafor Classic palen

Wanneer er huisdieren in de tuin lopen of je krijgt vaak spelende kinderen over de vloer kies je best voor een stevigere afsluiting zoals Bekafor. Dit paneelsysteem ziet er uit zoals gaas op rollen maar is een pak steviger en kan niet vervormd worden. De bevestiging van Bekafor panelen gebeurt met specifieke bevestigingsbeugels op de Bekafor Classic palen en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren.

Prijs Bekafor panelen (indicatief): Vanaf 30 euro per lopende meter, voor een hoogte van 1,00m.

 

decofor Decofor®

Wanneer je op zoek bent naar een omheining die esthetisch bijzonder oogt dan is de Decofor collectie vast iets voor jou. Door zijn open karakter gaat de aandacht niet alleen naar de afsluiting maar zal je ook de tuin en de achterliggende architectuur nog kunnen bewonderen. De Decofor lijn is verkrijgbaar in vier hoogtes en is verkrijgbaar via elke Betafence verdeler.

Prijs Decofor: Vanaf 50 euro per lopende meter, voor een hoogte van 1,00m.

 

betafence steenkorven Betafence steenkorven

Ook wanneer je steenkorven wil plaatsen zijn Betafence afsluitingen een prima keus! Voor de inrichting van tuinen en landschappen is de schanskorf een absolute vormgever en is veelvuldig inzetbaar. Hun korven zijn vervaardigd uit hoogkwalitatieve staaldraad die bedekt is met een legering van zink en aluminium.

Prijs schanskorft zonder stenen (indicatief): Vanaf 43,16 euro (excl. BTW)

Lees hier alles over Betafence steenkorven

 

betafence

 

 

 

 

Betafence is wereld marktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen.
Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels.
Betafence levert ook gelaste draadproducten voor diverse industriële toepassingen.

Betafence telt 1800 medewerkers en heeft een zakencijfer van circa 400 miljoen euro. De onderneming heeft 11 productievestigingen in 10 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

 

Prijzen vergelijken loont!

Door prijs te vragen bij verschillende plaatsers kan je heel wat geld uitsparen! Via onze offertepagina kan je nu gratis offertes aanvragen bij verschillende Betafence verdelers uit jouw streek. Prijzen, oplevertermijnen en werkwijzen vergelijken was nog nooit zo transparant.

Klik hier voor de Betafence offerteservice

 

Offertes voor afsluitingen ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw afsluiting en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers